×
footer logo
© 2017 VICE Media LLC
×

Logo Ik domineer rijke mannen als financiële meesteres

 

Ik domineer rijke mannen als financiële meesteres

M
Mixtrix

25 March, 2017, 10:49

Sommige mannen vinden het geil om financieel gedomineerd te worden. Hier wat tips voor vrouwen die hier hun beroep van willen maken.

Er bestaan mannen die vreselijk geil worden van een dominante vrouw die onophoudelijk heel veel geld van ze eist. Veel meisjes zien dit uiteraard als de ultieme droombaan: als ‘financiële meesteres’ een beetje streng doen tegen je ‘geldslaaf’, en cashen maar. In dit filmpje zie je hoe geldslaafje Johan via de webcam onderdrukt wordt door zijn strenge meesteres Yvanna (het is best wel hilarisch).

Toch is het ook weer niet zo eenvoudig als veel meisjes denken. Het gaat over veel meer dan losers een sukkel noemen en vervolgens geld gestort krijgen om elke dag uit eten te kunnen gaan. Het is zowel een kunstvorm als een wetenschap. Ik ben zelf al meer dan drie jaar een financiële meesteres, op internet en in het echte leven. Voordat ik een ‘findomme’ op internet werd, oefende ik als financiële meesteres met de mensen die ik datete. Ik had toen nog geen idee dat ‘findomme’ überhaupt een bestaand ding was, en al helemaal niet dat het een niche van de BDSM-cultuur was.

Lees verder op VICE.com

Logo

Logo